Дипломиран правник

 • Објавен пред 5 месеци
 • РОЈАЛ Васе
 • Активен до 17.09.2019
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

РОЈАЛ Васе има потреба од вработување на ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК

Градежна фирма има потреба од вработување на дипломиран правник. 

 

Потребни познавања на:

 • Закон за сопственост и други стварни права,
 • Закон за облигационите односи,
 • Закон за просторно и урбанистичко планирање,
 • Закон за градежно земјиште,
 • Закон за општата управна постапка.

 

Потребно претходно искуство со горенаведените закони во адвокатска канцеларија или фирма.

 

Работни задачи:

 • Состав и изработка на Договори за купопродажба на недвижен имот,
 • Преддоговори за купопродажба на недвижен имот,
 • Договори со изведувачи и подизведувачи,
 • контакти со институции и водење на управни постапки.

 

Заинтересираните да ги пуштат своите cv-ја на rojal.vrabotuvanje@gmail.com  

КЛИКНИ