За работа во аптека во Инџиково

  • Објавен пред 2 недели
  • Еурофарм
  • Активен до 12.06.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

за работа во аптека во Битола

Се бара фарамацевтски техничар или дипломиран фармацевт со положен стручен испит за работа во аптека Еурофарм Инџиково

CV на маил eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за Еурофарм Инџиково

КЛИКНИ