Медицинска сестра во Тетово

Активни огласи од ПЗУ Систина Офталмологија:

Хигиеничар/ка во Штип - Хигиеничар/ка во Тетово

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување во нашиот центар на „Офталмологија Тетово“ за:

 

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование  
  • Положен државен испит за медицинска сестра
  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
  • Развиени компјутерски вештини
  • Добро познавање на англиски јазик
  • Познавање албански јазик задолжително

Личен профил:

- Организираност и одговорност
- Одлични комуникациски вештини
- Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
- Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и Сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: kariera@sistinaoftalmologija.mk, со задолжителна назнака „За оглас за медицинска сестра во Тетово“.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ