Магационер

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

Алукс Алуминиум Системи Доо  е компанија со седиште во Скопје, Визбегово која има потреба од вработување на МАГАЦИОНЕР  во магацин за алуминиумски профили и системи.  

Работни задачи:

  • Со и без работно искуство
  • Прием и огрганизација на влезна роба
  • Средување и соодветно распоредување на робата
  • Подготовка и издавање на роба
  • Контрола на примената роба
  • Грижа за состојбата на магацинот

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Возачка дозвола Б – категорија (активен возач) - не е задолжително

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Самоиницијативност и енергичност

Вашето CV испратете го на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот] или јавете се на тел 075 406 316

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »