продавачка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Гала Нутс 2015 ДООЕЛ
  • Активен до 09.11.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ОПИС

Мис Гала е подружница на фирмата Гала Нутс, која е основана во септември 2015 година и нејзина основна дејност е продажба на големо на зачини, зрнести производи, житарици, сушени плодови и апетисани. Во моментот има потреба од работничка за во подружницата која ги продава на мало своите производи и е дополнет асортиманот со овошје и зеленчук..

Кандидатите кои сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) со скорешна фотографија најдоцна до 15.11.2018 год на следниот маил: galanuts2015@hotmail.com, со нагласување за работната позиција.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

- Работно искуство во областа на продажба минимум 3 години

Одговорности и задачи: 
- Флексибилност за работа
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Одговорна, мотивирана и стабилна личност
- Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со потенцијални клиенти
- Познавање и постојано следење на асортиманот и карактеристиките на производите

ТЕЛЕФОН - 078/308-866

АДРЕСА: ул. Февруарски поход бр.42

Е-ПОШТА: galanuts2015@hotmail.com

БРОЈ НА ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ - 1

ПЛАТА = 15.000

КРАЕН РОК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ - 15/11/2018

КЛИКНИ