Се бара продавачка

  • Објавен пред 8 месеци
  • Универзал ВМП дооел
  • Активен до 11.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавачка со работно искуство за работа во колонијал во Лисиче. Контакт телефон 070 374 052.

КЛИКНИ