Дистрибутер од Неготино - Кавадарци

Плата 35.000 ден.

Супер Јајце ДООЕЛ Кавадарци, е фирма која пакува и дистибуира јајца.

Нашиот тим има потреба од извршител на следната работна позиција:

Дистрибутер од Kавадарци или Неготино (плата 35 000 денеари)

Кандидатот ке биде одговорен за:

  • Точно и навремено доставување на робата
  • Грижа за документите кои се поврзани со дистрибуцијата

Предности за наведената позиција:

  • Возачка дозвола со Ц категорија
  • Работно искуство во дистрибуција
  • Лица што поседуваат особина на точност, коректност, посветеност

Заинтересираните може да пишуваат на мејл  [најави се за да го видиш е-маилот] или на тел.бр. 070/242-442

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »