Унапредувач на продажба

За компанијата: АВТ е водечки дистрибутер на стока за широка потрошувачка кој врши услуги на пазарите во Македонија, Хрватска, Србија, Бугарија и Словенија. Многу брендови кои ги дистрибуираме се водечки во своите категории:... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АВТ ИНТЕРНАТИОНАЛ ДОО СКОПЈЕ:

Преставник

(преземи го огласот во Word)

АВТ Интернатионал  - Компанија која врши дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка, распишува оглас за вработување на:

Има потреба од млада, енергична, амбициозна, комуникативна личност за позиција:

УНАПРЕДУВАЧ НА ПРОДАЖБА за  реон  Штип

Потребни квалификации:

 • ССС / ВСС
 • Претходно работно искуство во комерција ќе се смета како предност
 • Работно знаење на компјутери (Ms Office, Internet)
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија – активен возач

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите
 • Одговорен за собирање и анализа на податоци од продажните места

Квалификации и вештини

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини
 • Организациски и аналитички способности
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамична, иницијативна и насочена кон резултати
 • Ориентираност кон клиенти
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Флексибилност за работа на терен

Напомена:

 • Работниот однос се заснова со полно работно време на определено време од 3 месец со можност за продолжување.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, мотивациското писмо како и Работна Биографија (CV) да достават на македонски и англиски јазик на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со задолжителна назнака во subject” Унапредувач на продажба и реонот за кој аплицира

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

Општи правила за аплицирање:

• Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).

• Назнака на позицијата за која се аплицира

• Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во АВТ Интернатионал или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »