ШПЕДИТЕР

  • Објавен пред 9 месеци
  • ТНТ Експрес ДООЕЛ
  • Активен до 25.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

БАРАМЕ ШПЕДИТЕР - ЦАРИНСКИ ДЕКЛАРАНТ СО ИЛИ БЕЗ ЛИЦЕНЦА ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ.

ОБАВЕЗНО ПОЗНАВАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК, РАБОТА СО КОМПЈУТЕРИ И НАЈВАЖНО - РАБОТНО ИСКУСТВО И ВЕШТИНА ВО ИЗГОТВУВАЊЕ НА ЦАРИНСКИ ДЕКЛАРАЦИИ.

НУДИМЕ ОДЛИЧНИ РАБОТНИ УСЛОВИ, ПОН-ПЕТ (08-16 ч), ПРИЈАТНА РАБОТНA АТМОСФЕРА И ОКОЛИНА, СОЛИДЕН  И СИГУРЕН ПАРИЧЕН НАДОМЕСТОК.

Апликација на : tntskpoglasi@gmail.com

Огласот е отворен до 30.11.17

КЛИКНИ