Хигиеничар

За компанијата: Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 15 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

Специјалист за продажба

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

 

Хигиеничар

Работниот однос е на определено време од 1 (еден) месец со можност за продолжување на истиот на неопределено време.

Дневно работно време: од 08:00 до 16:00 часот

Неделно работно време: понеделник – петок

Работни задачи:

  • Одржување на хигиената и чистење на канцелариските простории​.

Потребни квалификации и способности:

  • Средно образование.
  • Познавање на материјалите и средствата за работа.
  • Претходно работно искуство на иста позиција.

Дополнителни критериуми:

  • Придржување кон безбедносните прописи и прописите поврзани со заштита при работа.
  • Сериозен пристап кон зададените задачи.
  • Лојалност, доверливост, чесност, професионалност, ефикасност и флексибилност.

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, пратете го вашето CV на следната емаил адрреса  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сите апликации ќе се сметаат строго доверливи.

Контактирани ќе бидат само кандидатите избрани за интервју. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »