Дистрибутер / Магацински работник

Плата од 25.000 ден. до 30.000 ден.

ОПИС НА РАБОТАТА

 • Дистрибуција на канцелариски материјали во Скопје
 • Доставува, носи, товара и истовара стоки и материјали кај клиенти, во магацинот, врши редење, складирање, пакување и препакување со цел да подготви стоки и материјали за достава.

ОДГОВОРНОСТИ И ЗАДАЧИ

 • Ракување со стоки (сортирање, пакување и препакување, контрола врз квалитетот на влезните и излезните стоки и материјали)
 • Одржување на магацинот (редење и уредување на магацинот според потребите)
 • Контрола (врши контрола врз квалитетот на влезните и излезните стоки и материјали)

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

 • Вредна и одговорна личност
 • Подготвеност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и во временски рок

ДОКОЛКУ

 • Вие сте тимски играч
 • Сакате работа во динамична средина​

Тогаш сте личноста за оваа работна позиција!

ЗА ВОЗВРАТ НУДИМЕ

 • Постојано вработување и почетна плата од 25-30.000,00 ден.зависно од искуство и ангажман
 • Годишен регрес
 • Динамична работа

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »