Стручно лице за дигитален маркетинг

 • Објавен пред една недела
 • АПОЛЛО МК ДООЕЛ
 • Активен до 19.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Оглас за работа

Компанијата Аполло е брзорастечка компанија која се занимава со големопродажба, воедно и е дел од меѓународната компанија Аполло. Во своја сопственост ги има малопродажните продавници Бубамара, кои се специјализирани за продажба на производи за бебиња и деца. Поради зголемениот обем на работа, имаме потреба од нов соработник/ вработен.

Стручно лице во областа дигитален маркетинг (м/ж)

 

Доколку сте позитивна, иновативна личност, насочена кон напредок, со искуство во областа дигитален маркетинг, управување со интернет продажба, доколку сте креативни во пишување текстови/ описи, Вие сте вистинската личност за нашиот тим.

 

Опис на работно место:

 • Управување со интернет продажба

 • Администрација на интернет продажба

 • Дизајн и уредување на интернет активности

 • Пишување текстови/ описи за интернет страницата

 • Управување и уредување на содржини на социјалните мрежи

 • Координација со надворешни соработници

 • Дизајн, поставување и следење на текот на интернет/ дигиталната кампања

 • Останати работи во областа на маркетингот

 

Квалификации:

 • Минимум 3 години работно искуство во областа на водење интернет продажба и дигитален маркетинг

 • Конкретни искуства во управување со интернет продажба

 • Искуство во водење на социјални мрежи

 • Креативно подготвување на маркетинг материјали

 • Стремеж кон постигнување цели, мотивираност, одговорност и професионален пристап

 • Комуникативност, став, познавање на е-комерција, трендови во областа на дигитален маркетинг

 • Иновативност, брзина, точност, прилагодливост, достапност, снаодливост

 • Познавање на српски или хрватски јазик

 

Нудиме:

 • Вработување на одредено, а потоа и на неодредено време

 • Вработување на половина работно време

 • Работа во млад и креативен тим во пријатно и динамично опкружување

 • Интерактивно работно место со многу можности за напредување и изразување на сопствениот став

 • Редовни и мотивирачки месечни примања

 

Работното место е во компанијата која е со седиште во Скопје, а својата пријава за вработување испратете ја на македонски и англиски јазик, најдоцна до 19.07.2019 на email: uprava@apollomk.mk.

КЛИКНИ