Асистент сметководител/Junior сметководител

(преземи го огласот како слика)

Унија Смарт Акаунтинг доо Скопје има потреба од асистент сметководител/junior сметководител

Идеалниот кандидат:

 • - Има соодветно образование од областа на сметководството
 • - Без или со работно искуство од 2 години 
 • - Ги познава Англискиот и Српскиот јазик
 • - Познавање на Pantheon - Navision и друг сметководствен софтвер се предност 
 • - Navision и друг сметководствен софтвер се предност
 • - Има способност за логичко размислување
 • - Е самоиницијативна и одговорна личност
 • - Е личност спремна за учење и надоградување во динамична средина

Што нудиме:

 • - Конкурентна плата
 • - Канцелариски простор во центарот на Скопје
 • - Флексибилно работно време
 • - Можност за работа од дома
 • - годишен додаток за деловна успешност
 • - буџет за професионално образование и усовршување
 • - месечен буџет за дополнителни бонитети
 • - регионално опкружување, соработка и дружење

 

---> Вашето CV испратете го на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »