оглас за готвач/помошник во кујна

Активни огласи од Александрија А ДООЕЛ Скопје:

Се бара персонал за работа

Ресторан во центарот на градот има потреба од готвач/помошник во кујна.Информации на телефон 070-311-573.

КЛИКНИ