Главен готвач/ Chef de Partie

За компанијата: Заслужуваш кариера која ја исполнува твојата цел. Заслужуваш да сонуваш без ограничувања. Биди дел од нешто поголемо од тебе, придружи се на тимот каде што секој има глас. Биди инспириран од можностите... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Assists the Sous Chef / BNQ chef in ensuring the quality, consistency and production of areas of responsibility in kitchen.  Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions.  Works with team to improve guest and employee satisfaction while maintaining the operating budget.  Must ensure sanitation and food standards are achieved.  Develops and trains team to improve results.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »