фармацевтски техничар

  • Објавен пред 4 месеци
  • ПЗУ Аптека Јасмин
  • Активен до 17.08.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Аптека Јасмин, Долно Лисиче, Скопје, има потреба од фармацевтски техничар со положен државен испит со или без работно искуство. Сите заинтересирани кандидати нека го достават своето CV на е маил адресата aptekajasmin@gmail.com или нека не контактираат на телефон 070 685218.

КЛИКНИ