Стоматолошка сестра

ПЗУ ПОП ЈАНЕВИ вработуваат!

Се бара: СТОМАТОЛОШКА СЕСТРА

  • Вработена на неопределено време
  • Плата: 25.000 ден.

Работно време:

  • Пон-чет. од 10:00 до 17:00ч
  • Петок од 09:00 - 16:00 ч.

Ординацијата се наоѓа во Хром, Ѓорче Петров

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »