АВТОЕЛЕКТРИЧАР

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за следнава позиција:

 

АВТОЕЛЕКТРИЧАР

 

Одговорности и задачи:

 • Поврзување со напојување, батериите, детектирање и отсранување на дефекти;
 • Инсталација на софтвер, програмирање и подесување на параметри;
 • Почетно стартување на автобусот;
 • Проверка на инструмент табла со инструменти (додека работи моторот), како и детекција и отстранување на дефекти;
 • Дијагностицирање со компјутер на (мотор, менувач, АБС, ЕСЦ) и бришење на датотеката со грешки;
 • Склопување на електрични табли;
 • Комплетирање на ниско напонски електрични табли;
 • Контрола на изработени табли;

 

Потребни квалификации:

 • Средно образование од техничките струки;
 • Способност за читање на техничка документација;
 • Способност за прецизна работа со детали;

 

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk, во делот на отворени работни места.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

Краен рок за доставување на апликациите: 24/09/2019

 

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

КЛИКНИ