Aсистент за продажба / Sales Associate

 • Објавен пред еден месец
 • Мегал ДООЕЛ
 • Активен до 04.07.2022
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Хронометар е компанија која веќе повеќе од 60 години е посветена на љубителите на врвни часовници. Во согласност со развојот и отварањето на нов продажен салон, во потрага сме по телентиран и мотивиран кадар со работна етика. Хронометар овозможува работен амбиент со силен тимски дух, редовни месечни примања, како и можности за личен развој и напредок. 

 

Ваши одговорности:

 • Прием и услужување на локални и меѓународни клиенти, професионално асистирање при избор на часовник. 
 • Одговорност за административните активности поврзани со процесот на продажба, за усмена и писмена комуникација со клиенти, како и за оперативните активности неопходни за успешно одвивање на секој работен ден.
 • Меѓусебна соработка и комуникација со сите челенови на колективот и со надворешните соработници.
 • Претставување на вредностите на нашата компанија и развој на вистински долгорочен однос со клиентитe.

 

Што треба да поседувате:

 • Искуство во доменот на продажба или директна работа со клиенти.
 • Флексибилност, позитивен став и посветеност кон тимската работа
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на основни компјутерски програми Word, Excel...
 • Поседување на добри комуникациски вештини и љубезност, како во усмена, така и во пишана форма.
 • Способност за разбирање на потребите на клиентите.

Локација: Скопје- East Gate Mall

Тип на вработување: Полно работно време

Како да аплицирате:

Заинтересираните кандидати можат да се пријават така што ќе го испратат своето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]   или контактирајте не на 070-222-083

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »