Фармацевт или фармацевтски техничар - Македонски Брод

 • Објавен пред 9 месеци
 • Еурофарм
 • Активен до 28.02.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Македонски Брод

Активни огласи од Еурофарм:

работа во аптека - штип

Се бара Дипломиран фармацевт или фармацевстки техничар за работа во аптека со положен стручен испит.

Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ е основана во средината на 2000-та година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еуро-фарм е компанија во чии склоп влегуваат 87 аптеки ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија. Бројот на вработени исто така е во постојан пораст. Во нашата компанија моментално се вработени 320 лица од најразличен профил (180 од нив се дипломирани фармацевти а останатите се фармацевтски техничари и друг технички персонал).
Активно сме вклучени и во подршка на научните и културните настани во Р.Македонија преку подршка на социо-хуманитарни акции и институции.
Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција:

Фармацевт или фармацевски техничар

Потребни квалификации:

 • ВСС - Фармацевт
 • ССС – Фармацевтски техничар
 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност
 • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и елоквентост
 • Организирана и одговорна личност 
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите, развивање и одржување на добри односи
 • Позитивен став

Доколку сакате да станете дел од тимот на врвни професионалци, 
Ве покануваме да аплицирате.

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса: eurofarm@eurofarm.com.mk со назнака "За работа во аптека".

КЛИКНИ