Персонал за кафетерија Алфи Кафе (Скопје)

  • Објавен пред 2 недели
  • АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР
  • Активен до 02.12.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР:

Персонал за продажба (Скопје)

 

„АЛФИ БИ КОМПАНИ“  е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална  приказна веќе 29 години.
Лоцирани сме во Куманово и Скопје, поради успешната работа и зголемената продажба нашиот тим продолжува континуирано да расте.
Визијата и целите на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е да ги задоволи потребите на сите купувачи, дури и на оние кои имаат специфични побарувања. Постојано инвестираме во трговскиот капацитет со цел да ја зголемиме комфорноста на нашите ценети купувачи.  Нашата основна цел и препознатливост се добрата услуга и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме.
Нашите вработени се движечката сила и затоа се стремиме континуирано да вложуваме и инвестираме во чивечките ресурси.
Тимот на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е препознатлив по својата учтивост, љубезност, услужливост и пријатниот однос со секој потрошувач!

Поради зголемениот обем на работа имаме потреба од:
6 Работници во кафетерија за работна позиција во Скопје – со или без работно искуство

 

Доколку сте:
- амбициозни,
- енергични,
-посветени во работењето,
- претпазливи и внимателни во процесот на работа,
- сакате да научите повеќе и континуирано да се усовршувате,
- позитивни и подготвени за тимска работа,
Тогаш Вие сте вистинскиот кандидат кој го бараме да ни се придружи во тимот и заедно да остваруваме успеси!
 

Обезбедуваме:
- Редовни месечни примања
- Бонуси за успешно работење
- Потребни услови за работа и позитивна работна атмосфера

Вашето резиме (CV) доставете ни го на [најави се за да го видиш е-маилот] , со ознака „Работници за кафетерија (Скопје)“
- Можете да не исконтактирате и на телефонскиот број 076 / 448 505
* Сите кандидати ќе бидат исконтактирани
* Сите апликации се третираат со доверливост