АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР

ЕМБС: 5972515
Индустрија: Трговија
Адреса: ул. 7 бр. 16
Град: Куманово
Веб: www.alfi.mk/
Facebook: alfi.tehnocentar
Основана во 1992
„АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална приказна од 1992 година, во рамки на компанијата се отворени и подружниците Алфи Техноцентар во Куманово, која постои 13 години и Алфи Техноцентар Скопје која постои 3 години.

Постојано работиме и на усовршување на нашите вработени со цел да бидат поуспешни, да ги збогатат своите знаења и вештини од областа на продажба, комуникација со клиентите, тимска работа и сл.
Во моментов нашиот тим брои 130 вработени. Воедно ние сме една од ретките компании на македонскиот пазар којa активно работи на инклузија на лицата со попреченост и ги вклучува во своите редови.

АЛФИ БИ КОМПАНИ е компанија којашто во досегашното постоење успеа да изгради стабилен, функционален процес на работа, да креира коректни односи со своите потрошувачи, непрекинато прави регрутација на нови вработени и го зголемува својот тим се со цел да се продолжи традицијата на успешно работење и одржување на нашата препознатливост и имниџ.барај огласи за вработување » барај останати огласи »