АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР: Магационер (Виљушкарист) - Скопје

Магационер (Виљушкарист) - Скопје

За компанијата: „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална приказна од 1992 година, во рамки на компанијата се отворени и подружниците Алфи Техноцентар во Куманово, која постои 13... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР:

Касиери/ки - Скопје

„АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална приказна веќе 29 години.
Лоцирани сме во Куманово и Скопје, поради успешната работа и зголемената продажба нашиот тим продолжува континуирано да расте.
Визијата и целите на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е да ги задоволи потребите на сите купувачи, дури и на оние кои имаат специфични побарувања. Постојано инвестираме во трговскиот капацитет со цел да ја зголемиме комфорноста на нашите ценети купувачи.  Нашата основна цел и препознатливост се добрата услуга и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме.
Нашите вработени се движечката сила и затоа се стремиме континуирано да вложуваме и инвестираме во чивечките ресурси.
Тимот на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е препознатлив по својата учтивост, љубезност, услужливост и пријатниот однос со секој потрошувач!

Поради зголемениот обем на работа имаме потреба од:

Магационер (Виљушкарист)

 

Успешниот кандидат треба да поседува:

• ССС

• Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство во магацин

• Способност за тимска работа

• Одговорност во исполнувањето на работните задачи и цели

 

Обезбедуваме:
Редовни месечни примања ,Бонуси за успешно работење
Одлични услови за работа и позитивна работна атмосфера
Вашето резиме (CV) доставете ни го на  [најави се за да го видиш е-маилот] , со ознака „Магационер- Виљушкарист (Скопје)


Можете да не исконтактирате и на телефонскиот број 075 / 234 732
Сите кандидати ќе бидат исконтактирани
Сите апликации се третираат со доверливост

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »