Касиер-Продавач/ка - Куманово

За компанијата: „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална приказна од 1992 година, во рамки на компанијата се отворени и подружниците Алфи Техноцентар во Куманово, која постои 13... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АЛФИ ТЕХНОЦЕНТАР:

КЕЛНЕР/КА ШАНКЕР/КА (СКОПЈЕ)

„АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална приказна веќе 29 години.
Лоцирани сме во Куманово и Скопје, поради успешната работа и зголемената продажба нашиот тим продолжува континуирано да расте.
Визијата и целите на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е да ги задоволи потребите на сите купувачи, дури и на оние кои имаат специфични побарувања. Постојано инвестираме во трговскиот капацитет со цел да ја зголемиме комфорноста на нашите ценети купувачи.  Нашата основна цел и препознатливост се добрата услуга и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме.
Нашите вработени се движечката сила и затоа се стремиме континуирано да вложуваме и инвестираме во чивечките ресурси.
Тимот на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е препознатлив по својата учтивост, љубезност, услужливост и пријатниот однос со секој потрошувач!

Што ќе бидат вашите обрски?
Вие ќе бидете лицето на нашата компанија;
Ќе ги опслужувате клиентите во продавницата;
Вчитувањето и презентацијата на стоката ќе зависи од вас;
Ќе се грижите за изгледот на производите и чистотата во продавницата;
Ќе работите на каса.

Што очекуваме од вас?
Вие сте комуникативни, мотивирани и одговорни;
Сакате да научите повеќе и континуирано да се усовршувате,
Покажувате внимателен, коректен и љубезен однос кон клиентите;
Позитивни и подготвени за тимска работа
Подготвени сте да работите со пари.

Што ви нудиме?
Полно работно време во компанија со можности за развој на кариера;
Безбедност, исправност и исплата на одработеното време до најблиската минута;
Работа во смени;
Платена воведна обука;

Вашето резиме (CV) доставете ни го на
[најави се за да го видиш е-маилот] , со ознака „КАСИЕР-ПРОДАВАЧ (КУМАНОВО)“
Можете да не исконтактирате и на телефонскиот број 076 / 448 505
Сите кандидати ќе бидат исконтактирани
Сите апликации се третираат со доверливост

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »