ЕЛЕКТРИЧАР (Реон: Куманово)

„АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е трговско друштво кое успешно ја гради својата професионална приказна веќе 30 години.
Лоцирани сме во Куманово и Скопје, поради успешната работа и зголемената продажба нашиот тим продолжува континуирано да расте.
Визијата и целите на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е да ги задоволи потребите на сите купувачи, дури и на оние кои имаат специфични побарувања. Постојано инвестираме во трговскиот капацитет со цел да ја зголемиме комфорноста на нашите ценети купувачи.  Нашата основна цел и препознатливост се добрата услуга и врвниот квалитет на производите кои ги нудиме.
Нашите вработени се движечката сила и затоа се стремиме континуирано да вложуваме и инвестираме во чивечките ресурси.
Тимот на „АЛФИ БИ КОМПАНИ“ е препознатлив по својата учтивост, љубезност, услужливост и пријатниот однос со секој потрошувач!

Имаме потреба од:
ЕЛЕКТРИЧАР (работно место Куманово)

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

 • Потребна стручна спрема : Електричар или електротехничар;
 • Работно искуство од минимум 2 години;
 • Должен е стручно да е оспособен за извршување на работните задачи од работното место.
 • Возачка дозвола Б категорија – 2 години

Главни одговорности и обврски:

 • Обезбедување и поддршка за правилна состојба, безбедно и сигурно функционирање на електричната опрема;
 • Спроведување на тековно и планско одржување и ремонти на електрична опрема;
 • Детектирање на причини на степен на истрошеност на електрична опрема и превземање на мерки за нивно предупредување и елиминирање;
 • Отстранување на неисправности во работа на електроопремата, нивен ремонт, монтажа и регулациjа.

Обезбедуваме:

 • Редовни месечни примања
 • Бонуси за успешно работење
 • Континуирани обуки според ISO стандард
 • Одлични услови за работа и позитивна работна атмосфера

  Вашето резиме (CV) доставете ни го на  [најави се за да го видиш е-маилот] , со ознака ЕЛЕКТРИЧАР

Можете да не исконтактирате и на телефонскиот број 076 / 448 505 
075 / 234 732

*Сите кандидати ќе бидат исконтактирани
*Сите апликации се третираат со доверливост

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »