Хигиеничар/ка

Плата од 23.000 ден. до 25.000 ден.

За компанијата: ПУСЗ Вера (дом за стари лица) основана во 2012 година. повеќе за компанијата »

 

ПУЗС ВЕРА вработува: ХИГЕНИЧАР/КА

  • Имаме потреба од хигиеничар/ка во дом за стари лица во Карпош 4.

Сите заинтересирани можат да се јават на тел. број 078/434-167

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »