Sims Transport: Администратор

 • Објавен пред 9 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 21.02.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Транспортна фирма има потреба од администратор со познавање на сметководство. Лицето треба да биде одговорно и способно за тимска работа и работа под притисок

Работни обврски:

 • средување на патни налози
 • раздолжување со возачи
 • книжење фактури
 • сложување финансиски картици со деловни партнери
 • подготвување на месечни финансиски извештаи
 • пријава-одјава на вработени

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Познавање на англиски и српски јазик
 • Word, excel
 • Предност имаат кандидати со работно искуство и познавање на програмот Pantheon

Е-ПОШТА: irena.lazarevska@gmail.com

 

КЛИКНИ