Градежни работници

  • Објавен пред 5 месеци
  • ARCON CONSTRUCTION
  • Активен до 28.05.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Друштвото за производство, градежништвото, трговија и услуги, АРКОН КОНСТРУКЦИЈА ДООЕЛ Тетово, има потреба од следните работни позиции: oпшти градежни работници, ѕидари - тесари за работа на терен – Скопје, Тетово. 

ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ

5 (пет) извршители

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство како градежни работници

Ние нудиме:

  • Дневница од 1000,00 денари
  • Ручек
  • Пензиско и здраствено осигурување

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации можат да не контактират на e-маил адреса: info@arcon.com.mk  или на тел: +389 72 266 000, +389 71 321 057

www.arcon.com.mk

 

КЛИКНИ