МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 7 месеци
 • CASTINVEST
 • Активен до 23.02.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

CASTINVEST е иновативна компанија за производство на одлеаноци од сив и нодуларен лив, која се позиционира на врвот како една од водечките компании со врвен квалитет на производи и услуги кои ги пласира на домашниот и меѓународниот пазар.

Со својата работа се стремиме кон деловна совршеност во сопствената дејност, иновативен развој на производите и процесите како и непрекинато зголемување на продуктивноста и квалитетот. Изработуваме фазонски делови наменети за водоводни и гасовни инсталации, канализациска арматура, одлеаноци од алуминиум за машинска индустрија

Каст Инвест Доо има потреба од следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР

 

Потребни квалификации:

 

 • Завршено средно образование
 • Најмалку 2 год. претходно работно искуство со магацинско работење
 • Работа со компјутери: познавање на MS Office

 

 

Oдговорности:

 

 • Истовар и складирање на стока при прием во магацин
 • Подготвување на нарачки и издавање на стока од магацин
 • Товарање на стока во возила за транспорт
 • Евидентирање на влез и излез на роба од магацински простор
 • Одржување на ред и организираност во магацински простор
 • Учество во пописи на роба

 

Ние нудиме:

 

 • Можност да сте дел од голема  компанија со над 150 вработени
 • Стабилност и можност за развивање
 • Градење на успешна кариера
 • Можност за надградба на професионален план
 • Одлични услови за работа – атрактивна и динамична работа
 • Професионална обука според личните потенцијали и потребите на компанијата
 • Мотивирачки месечен надоместок и пакет бенефиции.

 

Работниот однос се склучува на одредено време  со можност за продолжување

 

Апликација

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје. Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци

 

КЛИКНИ