Продавач/ка

  • Објавен пред една недела
  • Umbrella Corporation
  • Активен до 28.11.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Сакаш да работиш со луѓе. Вие сте секогаш љубезни, насмеани и авантуристички дух. Подготвени да го слушате соговорникот и да се обидете да му помогнете. Лесно решавате конфликти - дури и со најсложените клиенти. Вие сте брзи, паметни и флексибилни.

Сакате да работите за една од највлијателните регионални компании - апсолутен лидер во увозот и дистрибуцијата на електронски цигари, течности и додатоци Umbrella Corporation LTD.

Ве покануваме да се придружите на нашиот брзорастечки тим и да аплицирате за позицијата:

 

ПРОДАВАЧ / КА ВО МАЛОПРОДАЖЕН ОБЈЕКТ

ОПИС НА РАБОТАТА:

 

• Работа со клиенти на мало;

• Одговарање на прашања на клиентите и решавање на нивните проблеми;

• Помош на клиентите при избор на производ;

• Упатување на клиенти во соодветен систем за монтирање, користење и складирање на производи;

• Примање жалби во согласност со прописите на Друштвото;

• Решавање на потенцијални конфликти и недоразбирања со клиентите;

• Работа на каса: Куцање со шифри и издавање фискални сметки;

• Извршување на други задачи пропишани од извршниот директор на Друштвото

 

УСЛОВИ:

• Претходно работно искуство во иста или слична работа

• Минимум ССС / ВСС ќе се смета за предност

• Категорија за возачка дозвола B / активен возач

• Познавање на “microsoft office” пакетот како и работа на компјутер

• Oриентација за резултати

• Способност за работа под притисок и во строго одредени рокови

• Флексибилност во прифаќањето и изведувањето на работните задачи

 

Ние нудиме:

• Работа во предизвикувачки амбиент, во кој постојано ќе се подобрувате и професионално ќе созревате;

• Од Вас очекуваме дека вредно ќе работите, и вашите напори ќе бидат признаени и соодветно наградени;

• ... и многу повеќе

 

Ја очекуваме Вашата апликација и ви посакуваме многу среќа,

e-mail: vip@ekocigari.mk

 

Umbrella тимот

КЛИКНИ