КЕЛНЕР/КА

  • Објавен пред 8 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 17.11.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ОПУС - ИЗЗИ ДОО:

KEЛНЕРИ\КИ

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра -Капиштец има потреба од келнер/ка со работно искуство.

Бр.за контакт:  078 383 300

КЛИКНИ