Специјалист за корисничка поддршка

Плата од 50.000 ден.

За компанијата: Webhelp е глобална outsourcing компанија, која врши корисничка поддршка, за едни од најголемите светски компании во светот. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Webhelp
 • Активен до 03.06.2023
 • Позиција: Телефонски оператор/Поддршка
 • Локација: Скопје
 • Веб: webhelp.mk/
 • Facebook: webhelpnorthmacedonia

Зборуваш германски?

Сакаш да работиш за светски познати брендови и секојдневно да комуницираш со корисници од целиот свет? Тогаш нашата компанија е твојата следна кариерна станица. Заедно со нашиот тим нудиме можности, не само за професионален раст и развој, туку и многу забава и тим билдинг активности.

Како може да станеш Webhelper:

 • Активно зборуваш германски јазик (С1)
 • Имаш одлични комуникациски вештини
 • Уживаш во тимска работа

Нудиме:

 • Почетна нето плата од 49.360 МКД
 • Месечен бонуc
 • Бонус за препорака
 • Исплата на регрес за годишен одмор во висина од 18.000 MКД
 • Приватно здравствено осигурување
 • Фитнес членство во https://synergyfitness.com.mk
 • Тим билдинг активности и обуки
 • Редовни интерни прослави и настани
 • Можности за флексибилно работно време
 • Ултра модерни канцеларии во срцето на Скопје
 • Можности за студенти и работа со пола работно време
 • Договори на определено и неопределно време

Дали го привлековме твоето внимание? Дали сакаш да бидеш гласот на Webhelp?

Аплицирај веднаш!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »