ПР БИЗНИС МЕНАЏЕР

  • Објавен пред 2 месеци
  • ПОЗИТИВ ИМПУЛС ДОО
  • Активен до 15.03.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

БИЗНИС МЕНАЏЕР:
​Потребни квалификации:

Пожелно е работно искуство со организација на настани и промоции;
Одлично познавање на маркетинг на социјални медиуми 
Организациски и аналитички вештини,
Вештина во орална и писмена комуникација.
Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office пакетот
Возачка дозвола Б категорија
Личен профил:
Динамична и иницијативна личност
Одлични комуникациски и преговарачки и презентациски вештини
Ориентираност кон клиенти
Посветеност, лојалност и одговорност
Свесност за други култури
Грижа за беспрекорност
ПОЗИТИВ ИМПУЛС нуди атрактивен пакет за наградување, службено возило, службен телефон, флексибилно работно време.

КЛИКНИ