Диспонент за копнен превоз

ДЕЛАМОДЕ дооел Скопје дел од Xpediator Plc Group има потреба од диспонент за меѓународен превоз. 

Работни задачи:

 • Организација на меѓународен транспорт за потребите на клиентите
 • Следење на пазарните цени на транспорт 
 • Дневна комуникација со постоечките клиенти 
 • Изнаоѓање на најповолни транспортни и логистички решенија за побарувањата на клиентите
 • Зголемување на постоечкото портфолио на клиенти

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Работно искуство во организирање на меѓународен транспорт и логистика
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на компјутерски вештини MS Office ( Word. Excel, Power  point…)

Потребни вештини:

 • Развиени организациски и комуникациски способности
 • Познавање на меѓународни услови на испорака на пратки 
 • Одговорност, енергичност, флексибилност
 • Брзо, квалитетно и навремено завршување на зададените задачи

Услови:

 • Работно време 40 часа неделно од понеделник до петок.
 • Работа во брзорастечка компанија со можност за професионален напредок


Заинтерисираните кандидати да испратат CV и мотивационо писмо на е-маил

[најави се за да го видиш е-маилот]


Краен рок за аплицирање 10.04.2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »