Шивачи/ки

За компанијата: Фејдом Фурнитуре ДОО е светски производител на гарнитури произведени во Македонија, од кои 95% се за извоз во Европа, Канада и Америка. Повеќе од 15 години е препознаен по својот модуларен и прилагодлив дизајн, како и високиот квалитет. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО:

Контрола на квалитет - Столар - Тапетар

Работно место: ШИВАЧ

 • Врши визуелна проверка на алатот и машината за работа пред отпочнување со работа
 • Ги шие дадените скроени парчиња на штоф согласно упатства за работа
 • Прави визуелна проверка пред и по шиење на сошиениот матријал
 • Се грижи внимателно и прецизно да ги шие скроените парчиња според  зададени спецификации за изработка на моделите
 • Одговара за правилно користење на боја на конец, патент и чичак при шиење на штофот
 • Правилно и прецизно ги порабува крајните делови од скроените парчиња штоф
 • Правилно и прецизно извршува украсно шиење на навлаки од штоф
 • Ракува со машина за шиење според однапред спроведена обука
 • Запазува процедури и спецификации за производство и шиење
 • Се грижи за ефикасно и продуктивно извршување на својата работа
 • Задолжен е за отстранување на конци од сошиени штофови
 • Одржување на чистота и организација на работно место

Што нудиме:

 • Бараме работник кој ќе работи 8 часа активно
 • Работа само во прва смена
 • 7 дена пробен период
 • Работно време од понеделник до петок од 07-15 часот
 • Регрес за годишен одмор
 • Бесплатен топол оброк
 • Овозможени 2 паузи за оброк и кафе
 • Колективен платен одмор летен и зимски
 • Обезбеден платен превоз
 • Бонус за редовност
 • Можност за кариерна патека и напредување


  Контакт: 070 326 826

  Маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

   

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »