Сервисер/монтер

За компанијата: RADEK е реномирана компанија која Ви нуди висококвалитетени машини за обработка на дрво, метал, алуминиум и пластика. Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • РАДЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ
  • Активен до 26.01.2022
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

РАДЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ - продажба на машини за обработка на дрво и метал има потреба од следнава работна позиција:

                                                              СЕРВИСЕР/МОНТЕР

Oдговорни, посветени и лојални личности со желба за напредок во кариерата.

Со и без работно искуство.
Локација: Скопје, Јадранска Магистрала 71б (Индустриска зона Визбегово)
Работно време: Понеделник-Петок 09:00-17:00 ч.

 

барај огласи за вработување » барај останати огласи »