Магационер

За компанијата: ФАБРИКАТА ФЕЈДОМ во Скопје е се уште организирана како експериментална производствена лента, со 100 вработени и простор од 4,000 квадратни метри, а која произведува околу 6,000 софи годишно. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Фејдом Фурнитуре Доо  има потреба од вработување на магационер  во фабрика за производство на тапацирам мебел. 

Работни задачи:

Со работно искуство

Прием и огрганизација на влезна роба,

Средување и соодветно распоредување на робата,

Подготовка и издавање на роба,

Контрола на примената роба,

Грижа за состојбата на магацинот,

Мотивирна ,стабилна и одговорна лицност

Способен за работа во тим

Вашето CV испратете го на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот] или јавете се на тел 02 2 610 800    076 315 883

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »