Junior Sales Agent

За компанијата: TBM Group е Чешка компанија, пионир со децениско искуство на организирање глобални деловни конференции и самити. Со канцеларии во Прага и Скопје, TBM Group не е само компанија; тоа е инкубатор за таленти. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ТБМ Гроуп ДОО
  • Активен до 16.04.2024
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: tbmgroup.eu
  • Facebook: tbmgroup22

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »