Келнери/ки

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

Шпедитерски техничар - Подружница Прилеп

Бензинската пумпа ДМТШ ИНТЕР ОИЛ СКОПЈЕ објавува оглас за Келнери/ки во Скопје

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Завршено средно образование
  • Со или без работно искуство

Работното време се одвива во смени. Основната плата за горенаведеното работно место изнесува од 27 000 денари до 30 000 денари. Дополнително се исплаќаат додатоци на плата за работа во ноќна смена, работа во недела и работа на празник.

 Заинтересираните кандидати треба да достават свои податоци (CV) на mail [најави се за да го видиш е-маилот]

По истекот на рокот за поднесување, ќе биде спроведено интервју со кандидатите кои ги исполнуваат бараните услови.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »