Проект менаџер

За компанијата: Визард Системи - Локација ул. Црноризец Храбар 32, Скопје (спроти Џевахир Скај Сити позади бензиската пумпа Макпетрол) 02 246 9999 / 075 282 727 / 070 323 323 повеќе за компанијата »

Отворена работна позиција: ПРОЕКТ МЕНАЏЕР ЗА ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Во потрага сме по нов член на нашиот тимПроект менаџер за техничко обезбедување (пректи за видео надзор, алармни системи, детекција и дојава на пожар, домофонија, мрежна опрема, контрола на пристап и евиденција на работно време)

Отворената позиција е за во нашите канцеларии во Скопје

Работни обврски

 • Организирање и следење на проектни задачи во сите фази согласно временската рамка и предвидените цели
 • Организирање и учество на состаноци поврзани со работни проекти
 • Интензивна комуникација со проектниот тим, редовно информирање и ескалирање за работата
 • Следење на сите активности
 • Учество во периодична, годишна и крајна евалуација на проектните активности и резултати
 • Одговорност за доверливоста и безбедноста на информациите со кои располага

Потребни квалификации:

 • Пожелно електро-инженер по струка
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office пакетот, AutoCAD
 • Одлични комуникациски и организациски вештини и ориентација кон тимска работа
 • Предност е работно искуство во раководење со проекти, процеси и стремеж за континуирано подобрување
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Комуникациски вештини
 • Способност за самостојна и тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, тогаш испратете ни го Вашето CV и мотивационо писмо [најави се за да го видиш е-маилот] во период од 27.11.2023 до 15.12.2023
Subject на email пораката преку која аплицираш треба да биде: “Za rabotna pozicija PROEKT MENADZER”

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »