Собарка / Хигиеничарка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Тимс Доо Скопје
  • Активен до 22.06.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Хотел ТИМС има потреба од :
- 1 хигиеничарка / собарка на полно работно време
Работно искуство ќе се смета за предност.
Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност.
Ние Ви нудиме работни услови во одлична работна атмосфера.
Контактирани ќе бидат само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

КЛИКНИ