АГЕНТ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 7 месеци
 • Аква Бренд ДОО
 • Активен до 25.02.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Аква Бренд е фирма која се занимава со промовирање и продажба на домашни системи за пречистување на вода за пиење.

Заради зголемена побарувачка и захтеви на потрошувачи, потребни ни се сериозни луѓе, што си активно барат работа, сакат да работат и сакат да заработуват.

За домашни презентации во Скопје и околината..    

Потребни квалификации:

 • со претходно искуство во директна продажба, во фирми како Кирби, Цептер, Вулмарк, Осигурување....
 • Со сопствено возило 

Возраст и пол не е битна.

Обезбедена стручна обука за презентирање на продукти и продажба.

Личен профил:

 • одлични комуникациски и презентерски вештини,
 • организираност,
 • одговорност,
 • работа во тим и способност за самостојна работа

Фиксна плата + процент од продажбите + бонуси..... Заработка од 30-60 иљади.

Работно време од 16:00 - 21:30 сат, сабота од 11:00-14:00 сат

Само за Сериозни и Одговорни луѓе.

Апликација на маил: akvabrend@yahoo.com

КЛИКНИ