Застапник за продажба и Product owner

За компанијата: Со речиси две децении искуство, Унион Алфа е трговска компанија со постојан раст со локално и глобално присуство. Специјализирани во трговија во металуршката индустрија повеќе за компанијата »

Активни огласи од Унион Алфа:

Застапник за продажба и Product owner

Позиција: Застапник за продажба и Product owner

Компанија: Унион Алфа

Локација: Скопје

Тип на работа: полно работно време

Одговорности:

Бизнис развој:

 • Идентификување и проценка на потенцијалниот пазар за проширување.
 • Развој и имплементација на стратегии за воспоставување и развој на нови гранки.

Извршување на процесот на продажба:

 • Водење на целокупниот процес на продажба од крај до крај, од барање на потенцијални клиенти до склучување на договор.
 • Спроведување на истражувања на пазарот со цел да се разберат потребите и преференците на клиентите.
 • Градење и одржување на односи со потенцијални и постоечки клиенти.

Product owner:

 • Примарен контакт за прашања поврзани со производот.
 • Соработка со тимот со цел да се потврди дека производот ги исполнува очекувањата на клиентите.
 • Постојано анализирање на трендовите на пазарот за да се подобрат и прилагодат понудите и палетата на производи.

Состаноци со клиенти:

 • Одржување состаноци на терен и/или онлајн со потенцијалните клиенти за да се разберат нивните барања.
 • Ефективна презентација и демонстрација на палетата на производи.

Извештаи и анализа:

 • Редовни извештаи за перформансите на продажбата и трендовите на пазарот.
 • Анализа на податоците со цел идентификување на области за подобрување и потенцијален раст.

Квалификации:

 • Машински факултет, Технолошко-металуршки факултет или поврзана област
 • Искуство не е потребно, но предност имаат кандидатите со искуство во продажба, во металната индустрија
 • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини.
 • Аналитички способности и способности за решавање проблеми.
 • Течно познавање на англиски јазик; предност е познавање на германски јазик.

Придобивки:

 • Конкурентна плата со редовна евалуација.
 • Можности за професионален развој и напредок.
 • Динамична и тимска работна средина.

Испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »