Доставувач со сопствено возило

 • Објавен пред една недела
 • Кликни Јади ДОО
 • Активен до 17.09.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

КликниЈади, најголемата платформа за достава на храна низ Скопје, има потреба од момци и девојки кои бараат работа во движење, надвор од канцеларија.

КликниЈади постои од 2015-та година, а денес соработува со над 300+ ресторани во Скопје.

За навремено и брзо сите нарачки да патуваат до адреса, го прошируваме тимот.

Новите членови треба да ги исполнуваат следниве квалификации:

 • Да имаат сопствено возило / автомобил или мотор

 • Минимум завршено CCC

 • Љубезен пристап

 • Посветеност и одговорност

Ние нудиме:

 • Атрактивна плата според квалификациите

 • Можност за дополнителни бонуси

Сите заинтересирани кандидати може да аплицираат на следниот линк - https://forms.gle/7ytaXQXeG5i9ZRUEA или ги достават апликациите во форма на CV на email адреса [email protected] со назнака Апликација за доставувач.