Келнер/ка и помошник во кујна

Тимот на Амигос има потреба од келнер/ка и готвач/ка-помошник во кујна.
Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на andrej@magnetik.com.mk

Личен профил:
Комуникативна, одговорна и лојална личност
Љубезност и педантност, со позитивен став
Тимска работа и професионален однос кон клиенти

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ