Call Agents

  • Објавен пред 2 недели
  • Кликни Јади ДОО
  • Активен до 04.12.2021
  • Позиција: Телефонски оператор
  • Локација: Скопје

Стани дел од нашиот тим! Бараме Call Agents!

Ако сакаш да работиш во динамична атмосфера, сакаш комуникација и добар си во организација - ТИ ни требаш!

Потребни квалификации: 
-Минимум CCC
-Одлични комуникациски и организациски вештини,
-Позитивност и љубезност,
-Посветеност и одговорност на задачите,
-Основни познавања на работа на компјутер.

Работни обврски:
- Комуникација со клиенти
- Комуникација со ресторани
- Организирање на нарачки
- Организација на мрежата од доставувачи

Ако си заинтересиран, прати ни CV на email адресата [најави се за да го видиш е-маилот]