Отворени работни позиции

 • Објавен пред 4 дена
 • Завар Компани ДОО
 • Активен до 28.09.2021
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Завар Компани ДОО:

Машински Инженер

Завар компани, реномирана фирма во металска индустрија има потреба од:

Заварувач: две работни места

 • Потребно е познавање на заварувачки процеси во ТИГ и МИГ постапка
 • Работно искуство 2год.

Работни задачи:

 • Заварување и обработка на полуфабрикати од челик

Машинобравар: две работни места

 • Работа со електричен и рачен алат за обработка на челик
 • Работно искуство 2год

Работни задачи:

 • Фабрикување на челични профили, цевки, лимови
 • Предност е познавање на ракување со абкант преса, рунд машна

Металостругар: едно работно место

 • Работа на струг

Работни задачи:

 • Обработка на потребни позиции на струг

ЦНЦ оператор: едно работно место

 • Работа на ЦНЦ маШини

Работни задачи:

 • Ракување со ЦНЦ плазма, ЦНЦ ласер, ЦНЦ глодалка

Општ работник

 • Извршување на општи металопреработувачки работи, полирање, стругање, можност за усовршување.

Апликации да се поднесат емаил [email protected]

тел: 02 2529600