Агент за продажба

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови.

Потребни квалификации:
- Поседување на продажни вештини
- Познавања од областа на интернет технологиите
- Познавање на англиски јазик
- Одлични комуникациски вештини
- ​Искуство во продажба од областа на софтверските технологии ќе се смета за предност


Опис на работно место:
- Продажба на веб-сајтови изработени со Вебстриан платформата (webstrian.mk) 
- Планирање и организирање на продажни активности
- Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
- Изготовка на понуди, фактури и останати активности поврзани со продажбата
- Развивање и одржување на односите со клиентите, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти


Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »