ПРОДАВАЧ/КА СКОПЈЕ

 • Објавен пред 2 недели
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 27.11.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

 

 

ПРОДАВАЧ/КА - СКОПЈЕ

 

Реномираната компанија ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба :

ПРОДАВАЧ/КА

 

Со место на вршење на работните задачи во Скопје

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 

 • ССС,
 • Поседување на вештини за продажба,
 • Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност

 

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на купувачите и продажба,
 • Комуникативност, љубезност и непосредност,
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон,
 • Презентирање на производите и нивна продажба,
 • Одговорност и организираност во работата.

 

Работно искуство: Со и без работно искуство

 

Други квалификации:

 

 • Поседување на добри комуникациски способности, тимски дух, професионалност, совесност, одговорност

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.