Content writer - Marketing

  • Објавен на 1.2018
  • Crystal Secret
  • Активен до 13.02.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Козметичката компанија Crystal Secret вработува:

 

Content writer - Marketing

 

Потребни квалификации:

  • Амбициозна, културна, и посветена личност за пишување на статии за убавина и козметика и за комуникација со клиенти во Америка,
  • Кандидатот/ката треба да познава одлично Англиски јазик
  • Пожелно е да познава и други странски јазици.


Пратете го Вашето CV или контактирајте не на маил: vrabotise2018@gmail.com
 

КЛИКНИ